لپتاب ایسوس مدل k556ur
لپ تاپ «K556UR» با پردازندهی مرکزی Core i7 6500U مجهز است که یکی از مدلهای کم مصرف و قوی سری Skylake برای ابزارهای قابلحمل محسوب میشود. این پردازنده که بر پایهی تکنولوژی ساخت 14 نانومتری طراحی شده، فرکانس پایهی 2.5 گیگاهرتز دارد که به کمک تکنولوژی Turbo Boost، در مواقع بارگذاریهای سنگین بهصورت خودکار تا 3.1 گیگاهرتز هم افزایش پیدا میکند. میزان کش این پردازنده هم برابر با چهار مگابایت است. ایسوس در پیکرهبندی K556UR از پردازشگر گرافیکی Nvidia GeForce 930MX با دو گیگابایت حافظهی اختصاصی، هشت گیگابایت رم DDR4 و یک ترابایت حافظهی داخلی استفاده کرده است. این مجموعهی سختافزاری برای انجام کارهای نیمهحرفهای و روزمره کاملا مناسب و مطلوب است؛ اما شاید نتوان اجرای نرمافزارها و بازیهای سنگین را از آنها انتظار داشت. صفحهنمایش این محصول، یک نمونهی Full HD با پنل TFT و روکش براق است که برای محصولی در این ردهی قیمت و کاربری کاملا مناسب ارزیابی میشود. البته به دلیل استفاده از پنل TN زوایای دید کمی محدود است؛ اما در مجموع صفحهنمایش این مدل کیفیت قابلقبولی دارد. مجموعه پورتهای ورودی و خروجی از مزیتهای K556UR محسوب میشوند و تنوع بالایی دارند. علاوه بر پورتهای معمول VGA، HDMI، USB3.0 و 2.0، شبکهی LAN و کارتخوان، روی این دستگاه پورت جدید USB Type-C هم تعبیه شده که نسل جدید اتصالات با سرعت و کارایی بالاتر بهشمار میرود. کیبورد جزیرهای و تاچپد یکتکهی این دستگاه هم کیفیت بالایی دارند و کارکردن با آنها لذتبخش است؛ هرچند جای نور پسزمینه در کیبورد این محصول خالی است. باتری این لپتاپ مانند نسل قبلی سریهای X و K، یک نمونهی دوسلولی لیتیوم- یون پلیمری با ظرفیت 38 واتساعت بوده که میزان شارژدهی آن به لطف پردازندهی مرکزی سری Skylake از 4 ساعت به 5 ساعت افزایش پیدا کرده است. در مجموع K556UR یک لپتاپ شیک و بهروز برای انجام کارهای نیمهحرفهای و حتی تا حدودی حرفهای است که ارزش خرید بالایی دارد.
ایسوس K556، جدیدترین سری از لپتاپهای ردهی کاربری عمومی این شرکت تایوانی است که اوایل سال ۲۰۱۶ میلادی معرفی شد. بازار هدف این سری، کاربرانی هستند که قصد ندارند هزینهی زیادی برای خرید یک لپتاپ بپردازند؛ ولی میخواهند از جدیدترین فناوریهای کامپیوترهای شخصی استفاده کنند. تمامی مدلهای سری K556 به ششمین نسل پردازندههای سری Core شرکت اینتل، موسوم به «اسکایلیک» (Skylake) و تراشههای گرافیکی سری ۹ شرکت انویدیا مجهز شدهاند. به علاوه، ایسوس برای لپتاپهای میانردهی جدیدش، درگاه USB Type-C هم در نظر گرفته تا کاربرانش هیچگونه کمبودی در ارتباط با گجتهای جدید احساس نکنند. با دیجیکالا در بررسی لپتاپهای ایسوس سری K556 همراه شوید.
یکی از تغییرات مهمی که در نسل جدید لپتاپهای سری K در مقایسه با مدلهای سال گذشته صورت گرفته، اضافهشدن درگاه یواسبی Type-C است. این موضوع هم خوب است و هم بد؛ خوب از این نظر که کاربران K556 بابت اتصال گجتهای جدید به لپتاپشان نگرانی نخواهند داشت؛ ولی برای این کار، ایسوس مجبور شده یکی از درگاههای USB 3.0 را حذف کند. این یعنی تمام مدلهای K556، تنها دو درگاه USB سنتی یا همان Type-A دارند. معمولا یکی از این دو درگاه توسط یک ماوس اشغال میشود و دیگری هم برای اکثر کاربران، مهمان پایهی خنککننده خواهد بود؛ بنابراین احتمالش زیاد است که هنگام اتصال چند دستگاه USB مثل هارددیسک اکسترنال یا فلشمموری، به مشکل برخورد کنید.