روتر LTE 4G N300 دی‌لینک مدل DWR-M920
روتر LTE 4G N300 دی‌لینک  DWR-M920
%23

روتر LTE 4G N300 دی‌لینک مدل DWR-M920

1,900,000 تومان
1,450,000 تومان
اصالت کالا
رنگ بندی
  • تولید کننده : دی لینک
  • فروشنده: shani electronic

    هنوز امتيازي براي اين فروشنده ثبت نشده است

  • نوع محصول: SimpleProduct

تنوع در پرداخت

7 روز هفته 24 ساعته

ضمانت اصل بودن کالا

برنامه ریزی زمان تحویل

  • توضیحات کامل
  • مشخصات محصول
  • بررسی - (0)

مودم روتر LTE دی-لینک مدل DWR-M921یک دستگاه جمع و جور و براق است. در قسمت پشت دستگاه می توان ۴ پورت LAN و ۱ پورت WAN با سرعت ۱۰/۱۰۰ مگابیت در ثانیه را پیدا کنید. اسلات سیم کارت استاندارد با فشار دادن خارج و داخل می شود و آنتن های خارجی LTE قابل جابجایی هستند که در قسمت پشت دستگاه قرار می گیرد. باندهای زیر توسط این روتر پشتیبانی می شود:

LTE Bands: 3 / 7 / 8 / 20 (800 / 900 / 1800 / 2600 MHz)

UMTS / HSDPA / HSUPA Bands: 1 / 8 (900 / 2100 MHz)

این دستگاه می‎تواند از طریق اتصال WAN به اینترنت فعلی شما وصل می‌شود این اتصال می‌تواند شامل یک اینترنت پهن‌باند باشد که به وسیله‌ی آنتن‌های پوینت تو پوینت  (P2P)وایرلس دریافت می‌کنید یا همان اتصال ADSL خانگی‌تان که مدت‌ها از آن استفاده کرده‌اید. برای این دستگاه چهار عدد آنتن در نظر گرفته شده است که دوتای آنها برای اتصال آنتن‌های G3/4G است و دو تای دیگر برای آنتن‌های شبکه‌ی وای‌فای هستند. منبع تغذیه این دستگاه یک آداپتور 12 ولت با شدت جریان 1.5 آمپر است. در قسمت پشت روتر DWR-M921 کلیدهای WPS، Reset و کلید روشن و خاموش قرار گرفته است.

فقط یک نکته در مورد با اسلات سیم کارت را به یاد داشته باشید، اگر شما از آداپتور سیم کارت استفاده می کنید تا سیم کارت کوچکی که دارید در روتر جای گیرد باید اطمینان حاصل کنید که آداپتور مناسبی را انتخاب کرده اید. پیکربندی روتر با استفاده از ویزارد به سادگی انجام می شود. این پیکربندی شامل تنظیمات شبکه وای فای است که از استانداردهای وایرلس ۸۰۲٫۱۱ b/g/n پشتیبانی می کند.

مودم چیست؟

برای روشن شدن تفاوت مودم و روتر ، بد نیست که با ویژگی ها و نحوه عملکرد هر دو دستگاه آشنا شوید. بیشتر ارائه دهندگان اینترنت برای تشویق کاربران به استفاده از خدماتشان، یک مودم رایگان به آنها ارائه داده و مراحل کانفیگ مودم را نیز به صورت رایگان انجام می دهند. کارشناسان مرکز طراحی شبکه مودم را دروازه ورود به اینترنت می دانند. این کابلی دارد که در برخی مدل ها به فیبر نوری مشهور است و از طرف مخابرات به خانه ها می رسد. مودم صفرها و یک‌های دیجیتالی کامپیوتر شما را به اطلاعات آنالوگ (قیاسی) تفسیر می‌کند و به کابل یا سیم تلفن تحویل می‌دهد. در نتیجه این فرایند که ماژولیشن (Modulation) نام دارد، اتصال به اینترنت میسر می شود.

البته برعکس این عملیات یعنی دی‌‌ماژولیشن (Demodulation) هم وجود دارد. نوع و مدل مودم تعیین کننده کیفیت اتصال به اینترنت و استفاده از این سرویس می باشد. به بیان ساده تر می توان چنین گفت که مودم دستگاهی است که از خانه شما به دستگاه ‌های یک سرویس‌ دهنده اینترنت (ISP) در فاصله‌ ای دور متصل می‌شود. به این ترتیب، اینترنت به دست شما رسیده و اینترنت ازISP به خانه یا محل مورد نظر شما انتقال پیدا می کند.

روتر چیست و چه کاری انجام می دهد؟

در ادامه بررسی تفاوت مودم و روتر ، باید بدانیم که روتر چیست و چه کاری انجام می دهد؟ در یک جمله می توان گفت که روتر دستگاه‌ های شما را به‌ یکدیگر و مودم متصل می ‌کند. اگر شما از چند سیستم کامپیوتری استفاده می کنید و هم زمان نیاز به اتصال دیوایس های دیگری مثل موبایل و تبلت به اینترنت دارید، روتر می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. مودم‌ های سیمی محدودیتی دارند که به آنها اجازه ارسال داده های اینترنی به چند دستگاه را نمی دهد. این در حالی است که روتر، تمامی دستگاه‌ های مورد نظر شما را ازطریق کابل اترنت یا وای ‌فای به‌ یکدیگر وصل می کند.

همچنین روترها تمامی دستگاه ها را به یک مودم متصل می کنند. در نتیجه این فرایند، هر کدام از دستگاه‌ها آی ‌پی آدرس داخلی مختص به‌ خود را خواهند داشت. روتر ازطریق همین آی‌پی آدرس‌ها می‌تواند ترافیک بین دستگاه‌ها را مسیریابی کند که به این عملیات روتینگ گفته می شود. نکته دیگر که باید در مورد تفاوت مودم و روتر بدانید این است که شبکه ایجاد شده توسط روتر، با نام شبکه‌ یا Local Area Network یا همان LAN شناخته می شود.

بعد از آنلاین شدن،DWR-M921 به شما این امکان را می دهد تا اتصال پهن باند موبایل ۳G یا ۴G LTE را به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید از طریق ابزار مدیریت مبتنی بر وب پیامک ارسال کنید. علاوه بر این، DWR-M921 از فایروال های فعال دو گانه (NAT/SPI) برای کنترل ترافیک و جلوگیری از سوءاستفاده و حملات استفاده می کند و رمزگذاری WPA/WPA2 امنیت و ایمنی شبکه های وایرلس را حفظ می کنند.

مشخصات فنی مودم دی لینک DWR-M921 4G 

ابعاد: 29.4×105.2×157.8 میلیمتر

نوع اتصال : بی سیم و باسیم

تعداد آنتن: 2x 5dBi Wi-Fi ، 2 x 5dBi LTE

نوع آنتن: خارجی

قدرت گیرندگی آنتن : 5 دسی‌بل

رابط اتصال: شیار سیم کارت، پورت RJ-45 LAN، پورت RJ-45 WAN/LAN، اتصال بی‌سیم (Wi-Fi)

پورت شبکه LAN : چهار عدد

پورت شبکه WAN : یک عدد

پشتیبانی از استانداردهای : 802.11b-802.11g-802.11n

باندهای قابل پشتیبانی:

WCDMA: B1/5/8

FDD LTE: B1/B3/B5/B7/B8/B20

GSM: 850/900/1800/1900

TDD LTE: B38/B40/B41

نشانگر LED: دارد

نوع اتصال به اینترنت: از طریق سیم کارت

کلید ها:

کلید WPS

کلید RESET

کلید خاموش یا روشن

سرعت انتقال داده‌ها: 300 مگابیت بر ثانیه

منبع تغذیه: آداپتور 12V با شدت جریان 1.5A

سایر مشخصات

گواهی‌نامه‌ها:CE, FCC, RoHS,CCC,UL

نوع اتصال به اینترنت:سیم کارت

سایر مشخصات:دارای 4 درگاه LAN

 

  • بد
  • عالی