مودم روتر ADSL2 Plus بی سیم N300 دی-لینک مدل DSL-124 New
 مودم روتر ADSL2 Plus بی سیم N300 دی-لینک  DSL-124 New
%16

مودم روتر ADSL2 Plus بی سیم N300 دی-لینک مدل DSL-124 New

600,000 تومان
500,000 تومان
گارانتی 12 ماهه و خدمات پس از فروش اصلی شرکت
رنگ بندی
  • تولید کننده : دی لینک
  • فروشنده: shani electronic

    هنوز امتيازي براي اين فروشنده ثبت نشده است

  • نوع محصول: SimpleProduct

تنوع در پرداخت

7 روز هفته 24 ساعته

ضمانت اصل بودن کالا

برنامه ریزی زمان تحویل

  • توضیحات کامل
  • مشخصات محصول
  • بررسی - (0)

وجود یک مودم در خانه امروزه به یکی از اساسی ترین نیاز های مردم تبدیل شده است. با بالارفتن قیمت بسته های اینترنت اپراتور های داخلی مردم بیش از پیش به استفاه از مودم و شبکه های اینترنت خانگی روی آورده اند. مودم روتر ADSL2 Plus بی سیم N300 دی-لینک مدل DSL-124 New که با نام تجاری D-LINK DSL-124 New ADSL2+ Wireless N300 Modem Router که توسط شرکت D-LINK به بازار عرضه می شود. روتر یا مسیریاب، دستگاهی است که داده‌های اینترنتی را در شبکه مسیریابی می‌کند.در واقع یک روتر دارای چندین اینترفیس یا پورت است که بر روی هر کدام از این اینترفیس‌ها، یک شبکه محلی یا LAN متصل گشته است.تجهیزات شبکه دی لینک برای شرکت های کوچک و خانگی (SOHO) و شرکت های کوچک و متوسط تجاری (SMB) تولید می شوند و این شرکت یکی از بزرگترین شرکت ها در این زمینه محسوب می شود.از مهم ترین ویژگی های مودم قابل حمل دی لینک DSL-124 می توان به ارزش بالای خرید در برابر قیمت پرداخت شده، کارآیی و عملکرد فوق العاده بالا، امکانات و قابلیت‌ های گسترده، کیفیت ساخت بسیار استارندارد، طراحی و ظاهر فوق العاده، فن‌ آوری ایده‌ آل برای برقراری ارتباطات، امنیت جامع و کیفیت خدمات، حفاظت فایروال، کنترل دسترسی کاربر، استاندارد امنیت بی‌سیم اشاره کرد.

معرفی

مودم دی لینک DSL 124 NEW یک مودم جمع و جور و کوچک است اما از امکانات خوبی برخوردار است. دارای چهار پورت Lan برای اتصال کامپیوتر یا لوازم دیگر به صورت کابلی می باشد. همچنین دارای یک پورت RJ-11 است که برای وصل کردن مودم به پریز تلفن استفاده می شود.

مودم DSL 124 New مجهز به دو آنتن وایرلس غیر قابل جدا شدن می باشد که دارای قدرت آنتن دهی در فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز را داراست. آنتن دهی وایرلس دی لینک دی اس ال ۱۲۴ جدید خوب است و فضایی با متراژ ۱۰۰ متر را پوشش می دهد. تکنولوژی وایفای آن استاندارد ۸۰۲٫۱۱n می باشد که حداکثر سرعت ۳۰۰ مگابیت در ثانیه را در اختیار کاربران قرار می دهد.

این مودم ویژگی‌های خوبی در رابطه با امنیت شبکه با توجه به قابلیت رمز گذاری، امکانات نرم افزاری و مواردی از جمله پشتیبانی از Ipv6 دارد و برای کاربری خانگی یا یک دفتر کار کوچک با قابلیت اتصال حداکثر ۴ کامپیوتر و کارهایی مانند انجام بازی‌های آنلاین، مکالمه‌ی اینترنتی مناسب است با توجه به قیمت محصول، می‌توان آن را یکی از مقرون به صرفه‌ترین مودم‌ روترهای سری N300 بی‌سیم ADSL2+ به شمار آورد.

مودم چیست؟

برای روشن شدن تفاوت مودم و روتر ، بد نیست که با ویژگی ها و نحوه عملکرد هر دو دستگاه آشنا شوید. بیشتر ارائه دهندگان اینترنت برای تشویق کاربران به استفاده از خدماتشان، یک مودم رایگان به آنها ارائه داده و مراحل کانفیگ مودم را نیز به صورت رایگان انجام می دهند. کارشناسان مرکز طراحی شبکه مودم را دروازه ورود به اینترنت می دانند. این کابلی دارد که در برخی مدل ها به فیبر نوری مشهور است و از طرف مخابرات به خانه ها می رسد. مودم صفرها و یک‌های دیجیتالی کامپیوتر شما را به اطلاعات آنالوگ (قیاسی) تفسیر می‌کند و به کابل یا سیم تلفن تحویل می‌دهد. در نتیجه این فرایند که ماژولیشن Modulation نام دارد، اتصال به اینترنت میسر می شود.

البته برعکس این عملیات یعنی دی‌‌ماژولیشن (Demodulation) هم وجود دارد. نوع و مدل مودم تعیین کننده کیفیت اتصال به اینترنت و استفاده از این سرویس می باشد. به بیان ساده تر می توان چنین گفت که مودم دستگاهی است که از خانه شما به دستگاه ‌های یک سرویس‌ دهنده اینترنت (ISP) در فاصله‌ ای دور متصل می‌شود. به این ترتیب، اینترنت به دست شما رسیده و اینترنت ازISP به خانه یا محل مورد نظر شما انتقال پیدا می کند.

روتر چیست و چه کاری انجام می دهد؟

در ادامه بررسی تفاوت مودم و روتر ، باید بدانیم که روتر چیست و چه کاری انجام می دهد؟ در یک جمله می توان گفت که روتر دستگاه‌ های شما را به‌ یکدیگر و مودم متصل می ‌کند. اگر شما از چند سیستم کامپیوتری استفاده می کنید و هم زمان نیاز به اتصال دیوایس های دیگری مثل موبایل و تبلت به اینترنت دارید، روتر می تواند بهترین انتخاب برای شما باشد. مودم‌ های سیمی محدودیتی دارند که به آنها اجازه ارسال داده های اینترنی به چند دستگاه را نمی دهد. این در حالی است که روتر، تمامی دستگاه‌ های مورد نظر شما را ازطریق کابل اترنت یا وای ‌فای به‌ یکدیگر وصل می کند.

همچنین روترها تمامی دستگاه ها را به یک مودم متصل می کنند. در نتیجه این فرایند، هر کدام از دستگاه‌ها آی ‌پی آدرس داخلی مختص به‌ خود را خواهند داشت. روتر ازطریق همین آی‌پی آدرس‌ها می‌تواند ترافیک بین دستگاه‌ها را مسیریابی کند که به این عملیات روتینگ گفته می شود. نکته دیگر که باید در مورد تفاوت مودم و روتر بدانید این است که شبکه ایجاد شده توسط روتر، با نام شبکه‌ یا Local Area Network یا همان LAN شناخته می شود.

اتصال بی‌سیم فوق‌العاده

سرعت شبکه بی سیم این مودم تقریبا ۶ برابر سریعتر از استاندارد 802.11g است. با استفاده از دستگاه هایی که از استاندارد بی سیم سری n پشتیبانی میکنند میتوانید کارایی این مودم را به حداکثر برسانید. به دلیل وجود آنتن های خارجی دستگاه های بی سیم می توانند از پوشش دهی بی سیم گسترش یافته بهره مند شوند. این دستگاه قابلیت سازگاری با دستگاه های 802.11g/b را داراست و عملکرد آنها به صورت چشمگیری بهبود می یابد.

ارتباط امن

ویژگی های امنیتی این مودم از دسترسی غیرمجاز دستگاه های بی سیم به شبکه خانگی یا اداری شما پیشگیری میکند. همچنین این مودم روتر دارای فایروال داخلی است که امکاناتی همچون SPI و گزارش حملات هکرها را در اختیار شما قرار میدهد. SPI محتوی بسته های را قبل از اینکه مجوز ورود دریافت کنند بررسی میکند در حالیکه DoS از حملات هکرها جلوگیری به عمل می آورد. علاوه بر این WPA/WPA2 و WEP امنیت شبکه را از طرق مختلف فراهم میکند . وجود کلید WPS نیز کمک میکند تا به آسانی یک اتصال بی سیم ایمن برقرار شود.

ویژگی‌های پیشرفته

سرویس کیفیت خدمات یا همان QoS موجب می شود که روتر برای بسته های اطلاعاتی بر اساس اهمیت اولویت بندی قایل می شود در نتیجه گروهی از کارکنان و یا کاربران خانگی از شبکه روان بدون نگرانی از تراکم ترافیک بهره مند می شوند. سرور مجازی این امکان را برای کاربران فراهم میکند تا پورت هایی را برای ارتباط از بیرون سازمان در اختیار داشته باشند. علاوه بر این DSL-124 دارای ۴ پورت شبکه است, مجموع این قابلیت ها این دستگاه را به انتخابی منطقی برای کاربرانی که نیاز به روتری چندکاره و ارتباط بی سیم سریع دارند تبدیل میکند.

 

 

 

  • بد
  • عالی