اسپیکر بلوتوثی برند TSCO مدل TS 2391 یک اسپیکر پرتابل حرفه ای است که به صورت با سیم و بدون سیم مورد استفاده قرار می گیرد. اسپیکر تسکو TS 2391 به وسیله یک کابل AUX به تلفن همراه یا پخش کننده موسیقی شما وصل می شود. اسپیکر تسکو TS 2391 با بلوتوث ورژن EDR + 5.0 ، کارت حافظه و به صورت بی سیم می تواند کار کند و درگاه USB در اسپیکر تسکو این امکان را به شما می دهد که فلش مموری خود را به اسپیکر وصل کنید.
اسپيکر تسکو مدل «TS 2391» محصولي حرفه اي که در گروه اسپيکر هاي قابل حمل قرار ميگيرد. اين اسپيکر به صورت باسيم و بيسيم به تلفنهمراه يا پخشکننده موسيقي متصل ميشود. اتصال بيسيم اين اسپيکر از طريق بلوتوث با ورژن 5.0+EDR انجام ميشود. البته اتصال از طريق TF Card ، جک 3.5 ميليمتري صدا و درگاه USB نيز امکان پذير است. اين موضوع باعث شده که از اين اسپيکر بتوان در بسياري از پخشکنندههاي صوتي استفاده کرد. اسپيکر قابل حمل تسکو انرژي مورد نياز خود را از طريق يک باتري داخلي با ظرفيت 1200mAh قابل شارژ تامين ميکند که در مدت زمان 3-3.5 ساعت شارژ مي شود . به کمک اين باتري ميتوان تا 6 ساعت به پخش موسيقي پرداخت. همچنین طراحی همراه با چراغ قوه اين اسپيکر براي يک محصول قابل حمل مناسب است و ميتواند در هر موقعيتي مورد استفاده قرار بگيرد ، به همين دليل ميتوانيد آن را هميشه در دورهميها، هنگام ورزش، کوه نوردي و پيادهروي با خود همراه داشته باشيد.
راهنمای خرید اسپیکر بلوتوثی
اول از همه باید با اصول پایهای که اسپیکرها با آنها ارزیابی میشوند آشنا شویم. این ویژگیها فارغ از نوع و مدل اسپیکر اهمیت دارند و خوب است که معنی هر کدام از آنها را بدانیم:
پاسخ فرکانسی: پاسخ فرکانسی اسپیکر عددی است که با هرتز اندازه گیری میشود و نشان دهندهی طیف تن صدایی است که میتواند تولید کند. اولین عدد نشاندهندهی بمترین صدایی است که اسپیکر میتواند تولید کند و عمق بیس را مشخص میکند. دومین عدد هم زیرترین صدای قابل تولید شدن و بالاترین فرکانس محدوده است. هرچه تفاوت این دو عدد بیش تر باشد موسیقی را با جزئیات بیشتری خواهید شنید.
حساسیت: حساسیت اسپیکر در واقع به شما میگوید که بازدهی آن در تبدیل نیرو به حجم صدا چقدر است. هر چه میزان حساسیت بیشتر باشد، اسپیکر صدای بلندتری را نسبت به نیروی مشخص تولید میکند. میزان حساسیت را با دسی بل نشان میدهیم. جالب است بدانید که میزان خیلی کمی تغییر در حساسیت میتواند تفاوت بزرگی در آن چه میشنوید ایجاد کند. برای مثال اگر حساسیت یک اسپیکر فقط 3 دسی بل بالاتر برود، نصف نیروی حالت اولیه را برای تولید همان حجم صدا نیاز خواهیم داشت.
امپدانس: این کمیت با واحد اهم بیان میشود و نشاندهندهی مقاومت الکتریکی اسپیکر است. هر چه این مقاومت کمتر باشد راحتتر سیگنالها را عبور میدهد و حجم صدای بهتری خواهید داشت. البته امپدانس بلندگوها اصولا عدد ثابتی نیست و دارای تغییرات است اما یک مقدار میانگین و کلی برای آن بیان میشود. البته باید از سازگاری امپدانس اسپیکر با دستگاه پخش کنندهی خود هم مطمئن شوید.
توان اسپیکر: این عدد به شما میگوید اسپیکر تا چه توانی را میتواند بپذیرد بدون این که آسیب ببیند. البته معمولا ورودی بالاتر به اسپیکر آسیب نمیزند و مشکلی پیش نمیآورد، بلکه توانهای پایینتر هستند که میتوانند آن را با مشکل مواجه کنند. این مقدار با واحد وات اندازه گیری میشود و به طور بالقوه توان بالاتر اسپیکر قدرت بالاتر و صدای بهتری را نوید میدهد، البته در صورتی که بقیه پارامترها هم به خوبی رعایت شده باشند.